Kursinformation

Kursinformation

Alla våra kurser löper över ett läsår. Kursena börjar alltid under höstterminen, och fortsätter under nästkommande vårtermin. .


Här kan du läsa lite om våra olika kursnivåer. Har du börjat dansa hos oss och ev. är osäker på vilken nivå som skulle kunna vara lämplig för just dig, tveka inte att rådfråga din instruktör.


Nybörjare

För dig som tycker att linedance verkar kul och vill känna på hur det är. Du lär dig lätta danser och stegkombinationer till ett långsamt tempo. Långsamma repetitioner. Det behövs inga förkunskaper. Det är en kurs där man till lätta danser och i långsamt tempo lär sig grundstegen i linedance. Schemat planeras så att man inte behöver lära sig för många nya kombinationer under samma kurstillfälle. Efter hand, och främst under termin 2, kommer det någon svårare dans som utmaning för att ge er möjlighet att känna efter om ni är redo att gå vidare till nästa nivå eller väljer att stanna kvar på nybörjarnivån.


Nybörjare fortsättning

För dig som tycker att linedance är kul och och har dansat minst 2 terminer. Vi repeterar förra terminens danser och lär ut nya danser i ungefär samma svårighetsgrad som i slutet på nybörjarkursen. Svårighetsgraden ökar efter hand som terminen närmar sig sitt slut. Du har relativt lätt för att ta in nya danser och vill ha lite snabbare utlärningar och repetitioner.


Novice

För dig som dansat minst 4 terminer eller bara känner att du har lätt för att hänga med. Du känner att Nybörjare fortsättning är för lätt för dig och vill ha lite mer att "bita i". Ett högre tempo på repetitioner och utlärningar och eventuellt någon svårare dans som utmaning.Kursutbud

Nybörjare, tisdagar kl.18.30–20.00

Vi lär oss lätta stegkombinationer i långsamt tempo.


Novice, måndagar kl.18.30–20.00

För dig som dansat minst 4 terminer, högre tempo i utlärningen.

Nybörjarfortsättning, tisdagar kl.20.10–21.40

För dig som gått nybörjarkursen och vill ha lite större utmaningar.Instruktörer

Ann-Charlotte Dahlberg, Novice

Mia Green, Nybörjare


Stina Hultman, Nybörjare fortsättning